Producten

HydroPeptide

 

HydroPeptide® THE AUTHORITY IN ANTI-AGING SKINCARE is marktleider in innovatieve anti-aging cosmetica met peptiden. Peptiden zijn celboodschappers. Het zijn heel kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. HydroPeptide® gebruikt meer dan 60 verschillende peptiden in hoge doseringen. Bijzonder is de grote variatie aan peptidensoorten, in combinatie met verschillende voedende ingrediënten zoals stamcellen. Met HydroPeptide® bent u verzekerd van direct zichtbare huidverbetering. Uiteraard zijn de producten vrij van parabenen. De biologische ingrediënten hebben het Ecocert keurmerk. Voor ieder huidtype.

 

 

Emotion

 

Emotion biologische huidverzorging maakt effectieve en huidfunctionele producten op biologische basis. Emotion producten bevatten geen stoffen die de huidfunctie verstoren of beperken, zoals vaseline, wax, siliconen en minerale olie. De emulsies van water in olie en olie in water geven de huid onmiddellijk een comfortabel gevoel. Dat komt omdat de producten zijn gemaakt na een diepgaande studie van de fysiologie en behoeften van onze huid. De rode draad van het onderzoek bij de Emotion producten is gewoon “huid eerst.”

 

 

pHforumla

 

Alle innovaties in huidverbetering van pHformula zijn gebaseerd op de nieuwste technologie in huidvernieuwing. Daarmee zijn pHformula producten uniek in professionele huidverbetering. Ze bieden uw huidspecialist bijzondere kansen om het maximale resultaat te bereiken.

Het innovatieve Skin Resurfacing Systeem van pHformula bevat actieve werkstoffen van farmaceutische oorsprong. Deze resurfacing peeling van pHformula werkt diep in het weefsel. De pHformula Pre- en Post producten optimaliseren de resultaten van de behandelingen. pHformula zorgt voor een speciaal op uw huid afgestemde formule waarmee werkstoffen in de huid worden getransporteerd: dit is het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

De unieke combinatie van dermatologische ingrediënten concentreert zich op meerdere huidproblemen, zoals huidveroudering, gevoeligheid, acne, rosacea en hyperpigmentatie.

 

 

Skin care vision

Brugstraat 53

4701 LC - Roosendaal

tel: 06-46628094

info@skincarevision.nl

Skin care vision op social Media:

Copyright © 2017, in opdracht van Skin Care Vision

Ontwikkeld door INNO Online