Skin Care Vision


Morelberg 23
4708 NL Roosendaal
(Bezoek alleen op afspraak)
06-46628094
info@skincarevision.nl

Betalen


Je kan bij Skin Care Vision contant betalen of met Pin.

Afspraak annuleren?


Wil je een afspraak annuleren? Dan hoor ik het graag zo snel mogelijk. Tot 24 uur van te voren annuleer je de afspraak kosteloos door te bellen met 0646628094.

Ben je de afspraak vergeten of annuleer je korter dan 24 uur van te voren, dan ben ik helaas genoodzaakt om €35 per uur in rekening te brengen.

Je kan alleen telefonisch annuleren door te bellen met 0646628094. Afspraken die via de mail worden afgezegd, negeer ik. Je loopt dan het risico dat ik alsnog kosten in rekening breng.

Op tijd komen


Bij Skin Care Vision krijgen alle klanten mijn volle aandacht. Ik vraag u dan ook op tijd te komen voor uw afspraak. Dan is iedereen verzekerd van een ontspannen behandeling op het afgesproken tijdstip.

Als u meer dan 10 minuten te laat komt voor uw afspraak, kan ik u geen complete behandeling meer garanderen. Ik zal de behandeling indien nodig inkorten, maar u betaalt wel het normale, afgesproken bedrag. Bent u zo laat dat ik de behandeling helemaal niet meer kan uitvoeren, dan breng ik u €35 per uur in rekening.